Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οδηγός ΚΤΕΛ είχε νεύρα! Πήρε άλλο πλοίο και άφησε τους μισούς επιβάτες στο λιμάνι…

Άδοξη κατάληξη είχε για κάποιους από τους επιβάτες το ταξίδι τους από την Θεσσαλονίκη προς την Κέρκυρα, αφού, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο οδηγός των ΚΤΕΛ επιβιβάστηκε σε άλλο καράβι αφήνοντας… σύξυλους τους μισούς, να περιμένουν το επόμενο πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 15 επιβάτες που είχαν πληρώσει εισιτήριο για το λεωφορείο και στη συνέχεια για το πλοίο από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία, έμειναν με τις αποσκευές στο χέρι, γιατί ο οδηγός, αφού αφίχθη νωρίτερα στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, αποφάσισε να επιβιβαστεί στο καράβι που αναχωρούσε 13:45 μαζί με τους άλλους μισούς επιβάτες που έβγαλαν εκείνη την ώρα εισιτήριο.

Στα παράπονα των επιβατών, σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός φώναζε λέγοντας πως «δεν μπορεί να περιμένει το επόμενο καράβι, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το λεωφορείο» και μάλιστα μίλησε σε έντονο ύφος σε επιβάτη που είχε πολλές αποσκευές και τον καθυστερούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι επιβάτες να περιμένουν το επόμενο καράβι στην Ηγουμενίτσα, ενώ είναι υποχρέωση του οδηγού του λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο να τους αφήσει στον προορισμό τους, στην προκειμένη περίπτωση, στο σταθμό του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

zougla.gr

Shares