Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Όχι, η πασίγνωστη σειρά “The Simpsons” δεν προέβλεψε τον θάνατο της Ελισσάβετ – Μοντάζ η εικόνα

Μια φωτογραφία έγινε μόλις λίγο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας τον περίπατο του διαδικτύου και “ανάβοντας” εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, η φωτογραφία είναι αποδεδειγμένα “πειραγμένη”. Δείτε και συγκρίνεται την αυθεντική με την ψεύτικη.

Η φωτογραφία είναι αλλοιωμένη με εξτρέμ φώτοσοπ, που κάποιος/οι φαίνεται να χρησιμοποίησαν, ώστε να λάβουν προσοχή, κλικ και με κίνητρο να αυξήσουν τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία παρουσιάζει την βασίλισσα Ελισάβετ σε φέρετρο και στο καπάκι να εμφανίζει την ημερομηνία γέννησης και θανάτου, που συμπίπτει με την χρονιά που επεβίωσε.

Αλλά, η συγκεκριμένη είναι αλλοιωμένη. Το μόνο που άλλαξε ήταν η φιγούρα και η ημερομηνία, ενώ στην αυθεντική φωτογραφία από το επεισόδιο του “The Simpsons”, εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο φέρετρο (δίχως ημερομηνία).

A supporting image within the article body

 

Τέλος, υπήρχαν κι’ άλλες αναφορές ότι η γνωστή κωμική σειρά είχε “προβλέψει” μεγάλα συμβάντα, πολλά απ’ αυτά είτε έχουν διαψευστεί, είτε είχαν ορχηστρωθεί για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Για παράδειγμα, το χαρακτηριστικό βίντεο που ο Τραμπ κατέβαινε από τις ηλεκτρικές σκάλες με τον ίδιο τρόπο (προσοχή σε γλώσσα σώματος και ανθρώπους και ταμπέλες στο παρασκήνιο, αλλά και ο χώρος) που έγινε και στην σειρά. Αυτό, δεν το προέβλεψε ο συγγραφέας του “The Simpson”, αλλά ο ίδιος φαίνεται να έλαβε την πρωτοβουλία να δει το παλιό εκείνο επεισόδιο και να μιμηθεί την φιγούρα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares