Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο υπέρμαχος της μετανάστευσης δήμαρχος της Νέας Υόρκης, διαμαρτύρεται επειδή ο κυβερνήτης του Τέξας του στέλνει μετανάστες!

Εμφύλιος στην Αμερική μετά το καψόνι του ρεπουμπλικάνου Τεξανού στον δημοκρατικό Νεοϋορκέζο


Απασφάλισε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams, Δημοκρατικός, σε συνέντευξη του στο ABC News κατά του κυβερνήτη του Τέξας Greg Abbott, Ρεπουμπλικάνου, Χαρακτηρίζοντας την πολιτική του Τεξανού ο οποίος στέλνει μετανάστες στη Νέα Υόρκη ως «πολιτική μίσους» λέγοντας ότι εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους αυτούς «αφαιρώντας το σεβασμό και την αξιοπρέπεια που έχουν ανάγκη». Χαρακτηρίζοντας δεν την πολιτική του, ως «αντιαμερικανική».

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης είναι υπέρμαχος της μετανάστευσης, και είχε καταδικάσει την αντιμεταναστευτική πολιτική των ρεπουμπλικάνων και ειδικά του κυβερνήτη του Τέξας. Με αποτέλεσμα ο δεύτερος, να βάζει τους παράνομους μετανάστες σε λεωφορεία και να τους στέλνει στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας την οργή του δημάρχου.

Ο Άνταμς κατηγόρησε επίσης τον Άμποτ ότι δεν συντονιζόταν με αξιωματούχους της Νέας Υόρκης παρά τις προσπάθειες της πόλης να έλθει σε επικοινωνία με το Τέξας.

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares