Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Wolfgang Wodarg (Γερμανία) και Michael Yeadon ( Μεγάλη Βρετανία )διακεκριμένοι ιατροί έκαναν εξώδικο στο 1/12/20 προς τον ΕΟΦ,προς την Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Φαρμακευτικά Προϊόντα και την Ομάδα Εργασίας του ΕΜΑ για την πανδημία covid-19

Τα καινούργια εμβόλια δεν είναι βέβαιο ότι εμποδίσουν την μετάδοση του ιού, ή αποτρέπουν αυτην, ή περιορίζουν τα συμπτώματα τού ιού..Το συστατικό m.neon green που το χρησιμοποιούν στην ιατρική απεικόνιση δεν δικαιολογείται με επάρκεια και σαφήνεια γιατι πρέπει να είναι απαραίτητο μέσα σε ένα εμβόλιο,και μάλιστα όταν έχει άγνωστη αντιγονικοτητα. Ενδεχομένως αυτή η νέα τεχνική να προκαλέσει από μια ανεξέλεγκτη αντιδράση στον οργανισμό έως και γενική απορρύθμιση του ανοσοποιητικού…

Στις Τρί, 8 Δεκ 2020, ο χρήστης Maria Athanasiou <[email protected]> έγραψε:

(α)Την επείγουσα παύση της διαδικασίας Φάσης ||| των κλινικών δοκιμών γιατι εμβόλιο της Pfizer/Biontech με ονομασία BNT162b, μέχρι ο σχεδιασμός της μελέτης να αναθεωρηθεί για να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις που εκτίθενται στο εξώδικο και

(β) την επείγουσα παύση όλων των άλλων κλινικών δοκιμών υποψηφίων εμβολίων σχεδιασμένων να εμποδίσουν την μετάδοση του ιού από τον λήπτη του εμβολίου σε άλλους και/ ή να αποτρέπουν ή να μετριάζουν τα συμπτώματα του covid 19, για τους οποίους τέστ PCR είναι το κύριο αποδεικτικό στοιχείο μόλυνσης.

Το αίτημα κατατίθεται για παύσουν οι διαδικασίες που προηγούνται: Έγκρισης Εκτάκτου Ανάγκης/υπό όρους Έγκρισης και /ή Έγκρισης Χωρίς Περιορισμούς.

Στο εξώδικο που κατατέθηκε στον ΕΟΦ αναφέρεται ότι Pfizer/bionTech εισάγει ένα συστατικό που εξάγεται από ένα θαλάσσιο ασπόνδυλο, το mNeonGreen,μέσα στο εμβόλιο της. Το συστατικό αυτό έχει βιο- φωταυγεις ιδιότητες,που το καθιστούν χρήσιμο για σκοπούς ιατρικής απεικόνισης, αλλά είναι σαφές γιατι ένα ενέσιμο εμβόλιο θά χρειαζόταν να έχει αυτήν την ιδιότητα.

Το mNeonGreen έχει άγνωστη αντιγονικοτητα! Το εξώδικο αναφέρεται ότι το εμβόλιο περιέχει συστατικά οπτικού εντοπισμού.

Ενδεχομένως προκαλεί στειρότητα στις γυναίκες. Αυτό διότι αναμένεται αρκετοί τύποι εμβολίων να σχηματίσουν χημικά αντισώματα κατά των πρωτεϊνικών ακίδων του SARS-CoV.

Τέτοια είναι η Syncytin,-1: Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τον σχηματισμό πλακούντα,που θα είχε ως αποτέλεσμα οι εμβολιασμενες γυναίκες να καταστούν ουσιαστικά στείρες.

Από όσα γνωρίζουμε,η Pfizer δεν μας έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με ειδικούς κινδύνους γονιμότητας που προκαλούνται από αντισώματα ένεκα του εμβολιασμού με το εξεταζόμενο εμβόλιο της..

Γιατι πρέπει να παύσει επειγόντως η διαδικασία ελέγχων και αδειοδότησης.

1. Το εμβόλιο στο μελετητικό σχέδιο για την φάση ||/ ||| των δοκιμών του εμβολίουBNT 162b της Pfizer/bionTech είναι ανεπαρκές για την ακριβή αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας.

2. Το πρωτόκολλο δοκιμών δεν είναι επί του παρόντος σχεδιασμένα για να καθορίσουν αν μπορεί να επιτευχθεί ο σκοπός του…να σταματά η μετάδοση του ιού και να μειωθεί η νόσηση και οι θάνατοι από covid-19

3.Για να λειτουργήσει ένα εμβόλιο,το ανοσοποιητικό μας σύστημα πρέπει να τονωθεί, ώστε να παράγει ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑ.σε αντίθεση με το Μή εξουδετερωτικο αντίσωμα.

Ένα εξουδετερωτικο αντίσωμα αναγνωρίζει τον ιό, δεσμεύεται σε κάποια περιοχή του ιού και στην συνέχεια ή δεν του επιτρέπει να εισέλθει ή δεν του επιτρέπει να αναπαραχθεί στα κύτταρα.

Ένα Μη εξουδετερωτικο αντίσωμα μπορεί να συνδεθεί με τον ιό, αλλά για κάποιο λόγο το αντίσωμα δεν εξουδετερώνει την μολυσματικοτητα τού ιού.

Εάν ένα άτομο φιλοξενεί ένα Μη εξουδετερωτικο αντίσωμα έναντι τού ιού,σε μια επιμόλυνση από τό ιό μπορεί να προκληθεί μια σοβαρή αντίδραση προς τον ιό,λόγω ακριβώς λόγω της παρουσίας του μη εξουδετερωτικου αντισώματος.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται Εξαρτημένη Ενίσχυση Αντισωμάτων.ADE.

Το πρόβλημα αυτό τό είχαμε με τον ιό του Δαγκειου πυρετού με τον ιό Έμπολα τον ΗΙV τον RSV και με τη οικογένεια των κορονοιων.Το πρόβλημα της ΑDE είναι η αιτία αποτυχίας στις προηγούμενες δοκιμές εμβολίων για άλλους κορονοιους

Θα ήθελα να γίνει σαφές ότι καλύτερά ο ιός να μας βρει χωρίς αντισώματα παρά με το Μη εξουδετερωτικου αντισώματος. Μπορεί να προκαλέσει υπέρ φλεγμονώδη απόκριση, καταιγίδα κυτταροκινων και μια γενική απορρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος που επιτρέπει στον ιό να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη στους πνεύμονες και σε άλλα όργανα του σώματος.

4. Καμία μέθοδος για τα υποψήφια εμβόλια δεν έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει αν το εμβόλιο μπορεί να μειώσει τα έντονα συμπτώματα covid 19 .

5.Στα πρωτόκολλα πού έχουν υποβληθεί για έλεγχο,δεν έχουν σχεδιαστεί για να διαπιστωθούν αν το εμβόλιο δύναται να διακόψει την μετάδοση τού ιού

6.Οι παραπάνω αδυναμίες καθιστούν τα εξεταζόμενα εμβόλια ως ένα είδος θεραπευτικού φαρμάκου,με την διαφορά ότι το εμβόλιο παρέχεται σε υγιείς ανθρώπους με μεγάλο κίνδυνο να προκληθούν οι παραπάνω πιθανές επιβλαβείς αντιδράσεις ανοσοαποκρισης.

7.Στο υποψήφιο εμβόλιο Pfizer/bionTech τύπου mRNA , η ουσία πολυαιθυλ-ενογλυκολη (PEG) βρίσκεται στην επίστρωση νανοσωματίδιων λιπαρών λιπιδίων γύρω από το mRNA..

Το 70%των ανθρώπων δημιουργούν αντίσωμα στην PEG και οι περισσότεροι δεν τό γνωρίζουν, δημιουργώντας μια ανησυχητική κατάσταση με αλλεργικές, έως θανατηφόρους, αντιδράσεις σε ένα εμβόλιο που περιέχει PEG,.τα αντισώματα PEG μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares