Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ο Τσίπρας στον Πειραιά: «Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα»…

Ασχημες αναμνήσεις θα έχει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας από την απόφασή του να οργανώσει προεκλογική ομιλία στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι.

Κι αν κάποιοι στο Μαξίμου περίμεναν να «βουλιάξει» το λιμάνι από Συριζαίους που θα πήγαιναν να ακούσουν την ομιλία του πρωθυπουργού, τελικά μάλλον βούλιαξε ο ίδιος στο λιμάνι.

Ωρα 8 και 2 πρώτα λεπτά και ο κόσμος ελάχιστος, το πολύ 1.000 άτομα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, να προσπαθούν να γεμίσουν την περιοχή στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας, για μια συγκέντρωση που είχε οργανωθεί για τις 7 το απόγευμα.

Ακόμη και το βίντεο που έδωσε η Αυγή δείχνει το… μέγεθος της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα… ήττας στον πρωθυπουργό. Πλάνα από κοντά για να φανεί ότι υπάρχει κόσμος, αλλά αυτό που έβλεπε κανείς ήταν κατήφεια.

Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Τσίπρας έκανε μεγάλο λάθος να κατέβει στον Πειραιά, θέλοντας να στηρίξει προφανώς και τον εκλεκτό του για το λιμάνι, τον Νίκο Μπελαβίλα ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις την… τρίτη θέση στις δημοτικές εκλογές.

Πηγή Πληροφοριών

Shares