Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Τσιόδρας επιστρέφει στην ενημέρωση των 6, γίνεται Τάκης Λεμονής των λοιμώξεων…

Μία μεγάλη επιστροφή θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στις οθόνες μας αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο πρώτος ίσως λαϊκός ήρωας της λοιμωξιολογίας στην Ελλάδα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, θα επιστρέψει για μία και μοναδική (μπορεί και όχι) εμφάνιση στην ενημέρωση των 6μμ που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε, στο πλευρό του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«O Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 18:00, στο Υπουργείο Υγείας.»

Είναι σαφές ότι το ντουέτο επανασυνδέθηκε για να πανηγυρίσει την επιστροφή του παλιού τους φίλου (εννοούμε φυσικά τον ιό) που βλέπουμε αυτές τις μέρες. Για την ακρίβεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε υποσχεθεί ένα τέτοιο reunion από τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους κοινής συνέντευξης τύπου:

«Αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά.»

Κάπου υπάρχει βέβαια ένα ζήτημα ευθύνης για το πως φτάσαμε στο ίδιο σημείο , αν και δε καμία περίπτωση δε συνδέεται με τις 100% συνεκτικές κυβερνητικές οδηγίες για τον τον τουρισμό, τα ΜΜΜ και άλλα. Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός δε θα μπορούσε να παραμείνει ασχολίαστο:

https://twitter.com/Mandymad201182/status/1290553986345504768

Εμάς πάντως η επιστροφή του καθηγητή Iατρικής στο πόστο του μας θυμίζει ένα και μόνο πράγμα:

πηγή luben.tv

Shares