Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Τσέφεριν… απειλεί! «Οι Βέλγοι ρίσκαραν την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους»….

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τους Βέλγους στο να βάλουν «λουκέτο» στο πρωτάθλημα τους, κίνηση που βρίσκει κάθετα αντίθεση την UEFA. Ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Τσέφεριν… απειλεί!

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της ποδοσφαιρικής Λίγκας του Βελγίου να διακόψει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα και την έντονη αντίδραση της UEFA (με επιστολή προς όλες τις ομοσπονδίες – μέλη της) ήρθε ο ίδιος ο Αλεξάντερ Τσέφεριν να… εξαπολύσει τις απειλές του.

Ο Τσέφεριν τόνισε ότι η Λίγκα του Βελγίου έβαλε σε κίνδυνο τη συμμετοχή των ομάδων της στην Ευρώπη και παράλληλα «απείλησε» με τιμωρία όσους κάνουν κάτι ανάλογο.

“Βόμβα” από την UEFA επηρεάζει τις εξελίξεις και στη Superleague
«Οι ομάδες του Βελγίου ρίσκαραν την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους την επόμενη σεζόν. Αγώνες κεκλεισμένων θυρών; Καλύτερο από το τίποτα. Η αλληλεγγύη δεν έχει μόνο έναν δρόμο, όποιος κλείσει από τώρα τα πρωταθλήματα μπορεί να του επιβληθεί τιμωρία. Τα πρωταθλήματα μπορεί να τελειώσουν το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, δεν γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο» ανέφερε ο Τσέφεριν, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο γερμανικό δίκτυο ZDF.

«Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Δεν μπορεί κάποιος μόνος του με βάση τι του είναι πιο εύκολο» τόνισε ο πρόεδρος της UEFA.

 

newsit

Shares