Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Τατάρ, οι γυναίκες Γενίτσαροι και η εθελοτυφλία μας…(βίντεο)

Mέχρι και σε πάρκο έδωσαν το όνομα του Ερσίν Τατάρ στην Τουρκία. Την απόφαση για ονοματοδοσία έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Ερντεμλί όπου πραγματοποιήθηκε μια οθωμανική φιέστα υποδοχής του κατοχικού ηγέτη.

Ο Τατάρ εκεί έγινε δεκτός από συγκρότημα γυναικών του Δήμου που ήταν ντυμένες Γεννίτσαροι με νταούλια!

Εικόνες ντροπής… – Αθήνα και Λευκωσία θέλουν διάλογο με ανθρώπους που πιστεύουν ακόμα σε “γιουσουφάκια” και σε “πασάδες”

Με αυτόν τον τύπο πιστεύει σε επανέναρξη των συνομιλιών η Ελληνοκυπριακή πλευρά; Με τον άνθρωπο που κρατάει περήφανος το έμβλμηλα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Λευκωσία ακόμη επιμένει να μιλά για αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και ψηφίσματα Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Kάποιος στρουθοκαμηλίζει και αυτός σίγουρα δεν είναι ο Τατάρ ο οποίος πιστεύει στο όραμά του και είναι αποφασισμένος, από κοινού με την Άγκυρα, να καταστήσει την Κύπρο επαρχία της “νεο-οθωμανικής” Τουρκίας.

Παρακλολουθείστε το βίντεο:

Σε μία άλλη εξέλιξη, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοίνωση του καναλιού “Τ”, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σιμπέλ Τατάρ – σύζυγος του Ερσίν Τατάρ – δημοσιοποίησε πρόσφατα τον τερματισμό της συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού με τον γνωστό τουρκοκύπριο δημοσιογράφο Σερχάτ Ιντσιρλί και την πρωινή εκπομπή “Καλημέρα Κύπρος”. Αιτία φέρεται να είναι άρθρο του Ιντσιρλί που ο ίδιος ανέγνωσε στον αέρα με την άποψή του για την απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία του Αλί Μπιζντέν, συμβούλου του τέως Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Sibel Tatar: Dünya kadın-erkek eşit olduğu zaman daha refah olacak

Η κυρία Τατάρ “λύνει και δένει” στα κατεχόμενα

σ.σ. Αντί οι ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου να εντοπίσουν και να επωφεληθούν από τις βαθιές διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα σε Τουρκοκυπρίους και Τούρκους εποίκους στο κατεχόμενο τμήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μεγαλονήσου και να προκαλέσουν εσωτερική ρήξη, θέλουν “ναιναίκικο” διάλογο με τους βάρβαρους Ασιάτες των στεπών. Η Δύση, από την άλλη  νομίζει ότι θα εξασφαλίσει τα συμφέροντά της με το να χαιδεύει την Άγκυρα. Κούνια που την κούναγε βέβαια με τον τουρκαλά μπαμπέση…θα φάνε τα χαστούκια τους και θα ησυχάσουν…Μη κλαίγονται μόνο όταν οι Νεο-Οθωμανοί φτάσουν στις πύλες της Βιέννης! Αλλά τι λέμε; Οι Τούρκοι έχουν κατακτήσει ήδη τη Δυτική Ευρώπη με τις πολυάριθμες κοινότητές τους σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και αν ο Ερντογάν ή ο οποιοσδήποτε διάδοχος του, (σ.σ. είτε Κεμαλιστής, είτε Νεο-Οθωμανός, είτε Ισλαμιστής, σημασία δεν έχει) επιτύχει να αναδειχτεί σε Χαλίφη “προστάτη” των απανταχού Μουσουλμάνων, τότε οι “χαζοευρωπαίοι” θα πάρουν γερή δόση από τα όσα υπέφεραν οι Έλληνες για τέσσερις αιώνες…Αυτή θα είναι και η τιμωρία τους!

Πηγή: SigmaLive

Του ειδικού συνεργάτη

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares