Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

O ΣΥΡΙΖΑ το έχει χάσει τελείως! Σάλος με την δήλωση του Κουρουμπλή :Η κυβέρνηση σταμάτησε τις αυτοκτονίες και τους νέους να πηδάνε από τα λεωφορεία…

O ΣΥΡΙΖΑ το έχει χάσει τελείως! Σάλος με την δήλωση του Κουρουμπλή :Η κυβέρνηση σταμάτησε τις αυτοκτονίες και τους νέους να πηδάνε από τα λεωφορεία...

 

Ο πρώην υπουργός απέφυγε κάθε αναφορά στην ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε τις αυτοκτονίες και απέτρεψε τους νέους να πηδάνε από τα παράθυρα των λεωφορείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο. Τάφε έφη ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, αποφεύγοντας ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά ή σχόλιο για τη διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στήριξε τον κόσμο που πηδούσε από τα παράθυρα και αυτοκτονούσε και τους νέους πηδούσαν από τις πόρτες των λεωφορείων και σκοτώνονταν πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση».

«Και τα ξεχνάτε τώρα, κάνετε πως δεν τα θυμάστε» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός προς τον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε πως αυτοί που ξέχασαν το ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του είναι οι ψηφοφόροι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares