Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξομολογείται: “Όταν πήγα με το γιο μου στην Αμερική δεν άρχισα από το 0 αλλά από το μείον 1000”…

Όσα είπε ο ηθοποιός στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.


Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ “Γυναίκα χωρίς όνομα”, μίλησε μέσα σε όλα για την μεγάλη αδυναμία της ζωής του. Τον γιο του, Αλκιβιάδη και τα πρώτα ανεξάρτητα βήματα που πραγματοποιεί στην Αμερική. Επίσης, αναφέρθηκε στα δικά του νέα βήματα που σημείωσε στην Αμερική.

“Στην Αμερική πρωτοπήγα το 2012, έμεινα έναν χρόνο, πήρα την πράσινη κάρτα, έμαθα τα Αγγλικά, πήγα σε δραματικές σχολές, σπούδασα ξανά την τέχνη του ηθοποιού αλλά μέσα από μια Αμερικανική ματιά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου ενώ παραδέχθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως όλα αυτά τα έπραξε για να μπορέσει ο γιος του, Αλκιβιάδης να σπουδάσει εκεί. “Έπρεπε να πάω στην Αμερική μαζί του γιατί ήταν σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, μαθημένος τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

“Φέτος τελειώνει τις σπουδές του αλλά τους έβαλαν πέρσι μια εργασία, μια μικρού μήκους ταινία που ο Αλκιβιάδης μπόρεσε πραγματικά να διακριθεί και πήρε τρία βραβεία. Καλύτερης ταινίας και δύο καλύτερης σκηνοθεσίας σε διαφορετικά φεστιβάλ. Αυτό ήταν μια ένεση για την αυτοπεποίθηση του” πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Επίσης, συνεχίζοντας να μιλάει για την αδυναμία της ζωής του, ο αγαπημένος ηθοποιός κατόρθωσε να συγκινήσει δηλώνοντας πως “αν μου έλεγαν να δώσω και τη ζωή μου, θα την έδινα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί τον αγαπάω τόσο πολύ τον Αλκιβιάδη, όχι μόνο γιατί είναι παιδί μου. Πατέρας ή γιος γίνεται κάποιος επειδή το κερδίζει. Εμείς την κερδίζαμε κάθε μέρα αυτή τη σχέση. Δίναμε πολλή αγάπη ο ένας στον άλλο. Περάσαμε μαζί το πεζοδρόμιο της ζωής και είδε μια κατάσταση τελείως διαφορετική από ότι εδώ που του έκανε καλό στην ψυχολογία του”.

“Είναι τελείως διαφορετικό να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, όπου ο πατέρας του είναι κάποιος το οποίο είναι ευλογία και κατάρα. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έπρεπε πάντα να αποδείξει σαν ο γιος του Στράτου και της Μαρίας, ενώ εκεί είδε ότι ο ήρωας μπαμπάς, που στην Ελλάδα είναι κάτι, δεν είναι τίποτα” συμπλήρωσε.

Παράλληλα, βέβαια, ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στον ρόλο που ερμηνεύει στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3-LnzUvGaQ0&feature=emb_title

 

zappit

Shares