Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ο «Ρουβίκωνας» όρμησε να “φάει” τον Μποτρίνι – Βανδαλισμοί και απειλές στο Χαλάνδρι… (εικόνες και βίντεο)

Επίθεση στο εστιατόριο του γνωστού σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 23.08.2019, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά έσπασαν την κεντρική πόρτα του καταστήματος και στη συνέχεια πέταξαν μπογιές, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν.

 

Οι πρώτες εικόνες μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από τον Ant1 και δείχνουν την είσοδο του καταστήματος σπασμένη και τις κόκκινες μπογιές να… κοσμούν τους τοίχους του εστιατορίου.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον.

«Αφεντικά θα μας βρείτε μπροστά σας»! Έτσι καταλήγει το κείμενο της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, η οποία ανακοίνωσε σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου πως πραγματοποίησε… επίσκεψη σε εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, στο Χαλάνδρι, όπως είχε «προειδοποιήσει» γνωστό μέλος της.

Αφορμή στάθηκαν οι προ εβδομάδων καταγγελίες του 19χρονου, ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ στην Κέρκυρα και έκανε λόγο για απίστευτα βασανιστήρια.

Ρουβίκωνας – Όλο το κείμενο για την επίθεση
«Λίγες μέρες πρίν, βγήκε στη δημοσιότητα μία καταγγελία ενός πρακτικά ασκούμενου στο εστιατόριο στην Κέρκυρα, στην οποία πέρα από τις άθλιες συνθήκες εργασίας στο συγκεκριμένο μαγαζί, αναφέρει και τον βασανισμό του από τον προϊστάμενο. Πιο συγκεκριμένα καταγγέλει ότι σε καθημερινή βάση του ασκούσε λεκτική και σωματική βία, πετώντας του καυτό λάδι και σβήνοντας πάνω του πυρακτωμένες σπάτουλες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο εργαζόμενος δέχθηκε κλωτσιές και χαστούκια. Επίσης αναφέρει πως οι προϊστάμενοι δεν αφήνουν τους υπαλλήλους να πιούν νερό, παρά το γεγονός ότι δουλεύουν 13ωρα όρθιοι και σε υψηλές θερμοκρασίες και πως υποσιτίζονταν, αφού η εργοδοσία παρείχε μόνο ένα γεύμα την μέρα.

 

europost.gr

Shares