Τετάρτη , 27 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο Ρουβίκωνας απειλεί μετά την εγγύηση 30.000 – Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη….

Απειλεί τώρα ο Ρουβίκωνας για την υψηλή χρηματική εγγύηση που καλείται να καταβάλει το μέλος της που συνελήφθη για την επιχείρηση με τις μπογιές στην Βουλή και με ανάρτηση στελέχους του στο facebook, λέει ότι:


«Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ απο την μύτη και θα ξεφτιλίσουμε το μπουρ@@ το κράτος σας».

Γράφει το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης:

«Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ.

Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά.»

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares