Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος το έλεγε αλλά κανείς δεν άκουγε: «Μην πάμε στη Χάγη! Θα είναι αυτοκτονία»…..

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος το έλεγε αλλά κανείς δεν άκουγε: «Μην πάμε στη Χάγη! Θα είναι αυτοκτονία».....

To τελευταίο διάστημα η Ελλάδα έρχεται  αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις , μια από αυτές είναι  η προσφυγή στην Χάγη , η οποία δεν θα  αποτελέσει μέρος επίλυσης των ελληνοτουρκικών διαφορών όπως λανθασμένα πιστεύει η κυβέρνηση.

Σε διάστημα 6 μηνών ο πρωθυπουργός δείχνει για δεύτερη φορά την Χάγη ως μέσο της επίλυσης των διαφορών κάτι το οποίο όμως δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος από την αρχή, όταν την πρώτη φορά έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στην Χάγη τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα και τόνισε ότι “Η Χάγη είναι ΠΑΓΙΔΑ! Θα ΧΑΣΟΥΜΕ ελληνικό έδαφος”

«Να θυμάστε ότι αν πάμε στην Χάγη χωρίς δικές μας διεκδικήσεις θα χάσουμε. Θα δικαιωθούν οι τουρκικές θέσεις και θα χάσουμε την κυριαρχία μας στο Αιγαίο. Ο Ερντογάν βγήκε χθες και είπε ότι επειδή καθίσαμε σαν καλά παιδιά και δεν κάναμε τίποτα στα Ίμια δεν είχαμε και καμία πρόκληση από του Τούρκους. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Αν υπάρχει κρυφή ατζέντα και δεν έχετε ενημερώσει τα άλλα κόμματα δεν πρόκειται να βρείτε εθνική συμπαράσταση από εμάς. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ό,τι έχει να κάνει με συνεκμετάλλευση και συνδιαχείριση στο Αιγαίο»

Δείτε τι έλεγε ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος τον Ιανουάριο 2020:

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares