Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος και το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους- Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική λύση…..

Το ορθόδοξο ταξίδι του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Άγιο Όρος συνεχίζεται .Σήμερα επισκέφτηκε την Ιερά Μονή  Χιλανδαρίου.

Τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο συνοδεύουν οι Ευάγγελος Φανίδης Γενικός Διευθυντής, Βασίλειος Γραμμένος Διευθυντής ΚΟ και Αντώνης Μυλωνάκης Βουλευτής Α Ανατολικής Αττικής . ΕΠΙΣΗΜΗ 5 μέρη ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Στην συνέχεια  αναμένεται να επισκεφτεί την Ιερά Μονή  Σίμωνος Πέτρας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Χιλιανδαρίου Αρχιμ. Μεθόδιο.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλιανδαρίου Αρχιμ. Μεθόδιος, θέλησε να ευχαριστήσει την Ελληνική λύση καθώς είναι το μοναδικό κόμμα που πραγματοποιεί ταξίδι στο Άγιο Όρος δίνοντας ένα δώρο ως μια κίνηση ευχαρίστησης.

 

Στην συνέχεια  το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης και ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος  πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου με τον Ηγούμενο της και Αρχιμ. Μεθόδιο να αναφέρεται στην  ιστορία της Μονής.

Δείτε παρακάτω:

Ωστόσο η Ελληνική λύση συνεχίζει τον γύρο επισκέψεων με επόμενους προορισμούς  Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, ενώ την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 αναμένεται να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Ιβήρων.

Η επίσημη αναχώρηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από την Αθωνική Πολιτεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ:

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλου στο Άγιον Όρος…

 

Ο πρόεδρος Κ.Βελόπουλος μαζί με το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης στο Άγιο Όρος – Δείτε την θερμή υποδοχή στην Ελληνική λύση…..

https://voicenews.gr/o-proedros-k-velopoulos-mazi-me-to-klimakio-tis-ellinikis-lysis-stin-iera-megisti-moni-vatopediou-deite-tin-thermi-ypodochi-stin-elliniki-lysi/

 

Shares