Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022

O Πέτσας ‘μιμείται’ τον Μητσοτάκη στην εμφάνιση… παραλίας

Με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση ο υπουργός Εσωτερικών σε beach bar του Πόρτο Ράφτη

Το καλοκαίρι για κάποιους υπουργούς συνεχίζεται, με τον Στέλιο Πέτσα να νομίζει ότι πετάχτηκε για μπανάκι μέχρι το Σεν Τροπέ! Γιατί για το διάσημο θέρετρο είναι το look του υπουργού Εσωτερικών, που με στιλ Next Ksaplostra Model θα κάνει ακόμη και τον Καράβα του «GNTM» να… ζηλέψει!

Βέβαια, ο Στέλιος Πέτσας δεν πετάχτηκε στο Σεν Τροπέ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά στο Πόρτο Ράφτη, έτσι για να ξεσκάσει από το βαρύ χαρτοφυλάκιό του! Φορώντας μαγιό με γαλαζόασπρα λουλουδάκια ως μοτίβα, αθλητικά παπούτσια, μοδάτο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου αλά σταρ του Χόλιγουντ, έκανε την εμφάνισή του στο beach bar ονόματι «Nakal state of mind». Διαφήμισε μάλιστα αυτή του την εξόρμηση και στο Instagram, γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε «Summer is still here – Εδώ έχει πάντα ήλιο»!

Δεν συμβαίνει όμως να έχει ήλιο στην κοινωνία, που αυτή τη στιγμή «καίγεται» για τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσει, για τα έξοδα των παιδιών που θα πάνε στο σχολείο και για χίλια δυο ακόμη θέματα… Κι ενώ «έξω» έχει καταιγίδα, στο Πόρτο Ράφτη έχει ήλιο για τον υπουργό, που συνεχίζει τα μπάνια του.

Κι αν έπαιζε στα decks και η Ράνια Κωστάκη, την οποία είχε απολαύσει σε πάρτι πριν από μερικούς μήνες στη Θεσσαλονίκη (όπως είχαμε αποκαλύψει με πρωτοσέλιδό μας), θα της έδινε και παραγγελιά… «Locomondo» και «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα»…

Ο Στέλιος Πέτσας... Next Ksaplostra Model!
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares