Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο πατέρας σκότωσε τον 41χρονο γιο του στη Μενεμένη

Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης, ως ο δράστης της δολοφονίας του γιου του.

Ο 69χρονος που φέρεται να σκότωσε τον γιο του με ένα σκεπάρνι, χτυπώντας τον πάνω από δέκα φορές στο κεφάλι, βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα του 41χρονου, ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ptotothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του 41χρονου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προέκυψαν από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε το θύμα στο κεφάλι, από βαρύ θλον και τέμνον όργανο. Το «νήμα» της ζωής του 41χρονου, φέρεται να κόπηκε όταν ένα από τα πολλά και δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, του προκάλεσε βαρύτατο, ανοιχτό και βαθύ τραύμα. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας του θύματος με καταγωγή από την Αρμενία, τοποθετήθηκε στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ. και ήταν ο βασικός ύποπτος ως δράστης της άγριας δολοφονίας.

Από την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, εντοπίστηκε στο μπαλκόνι ένα σκεπάρνι και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο εργαλείο φαίνεται πως είναι αυτό με το οποίο ο δράστης αφαίρεσε τη ζωή του 41χρονου, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να το μετάφερε στο μπαλκόνι η μητέρα του θύματος, σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τον σύζυγό της.

 

πρωτο θεμα

Shares