Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στην Κράσνονταρ…

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη (22:00, Cosmote Sport 1) για να περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League…Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions Leagu, με στόχο την πρώτη παρουσία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (22:00, Cosmote Sport 1).

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο προ μίας εβδομάδας στη Ρωσία, όμως στάθηκαν άτυχοι και ήρθε το τελικό 2-1.

Αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, όχι απαγορευτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος απόψε στην Τούμπα μπορεί διεκδικήσει τον μεγαλύτερο στόχο που έχει τεθεί επί εποχής Ιβάν Σαββίδη στη διοίκηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει κατά 10/11 τον ΠΑΟΚ με την ίδια ενδεκάδα στο «Κράσνονταρ Στάντιουμ» και παίζει μία θέση.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και ως φουλ μπακ τους Γιαννούλη και Κρέσπο.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στα άκρα θα παίξουν οι Πέλκας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Τσόλακ ή ο Τζόλης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα και Σβιντέρσκι. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπίσεσβαρ.

Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Βιλένα, Όλσον, Σουλεϊμάνοφ, Καμπελά, Κλάεσον, Μπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ορσάτο από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιαλατίνι, Πρέτι και 4ο τον Ντοβέρι. Στο VAR είναι ο Γκουίντα και βοηθός ο Μέλι.

Πηγή: sport-fm.gr

Shares