Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Τζόλη μέχρι το 2024…

Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε την Πέμπτη (17/9) το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2024 χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης…

ΠΑΟΚ και Χρήστος Τζόλης είχαν συμφωνήσει στην ανανέωση του συμβολαίου, εδώ και πολλές μέρες, όμως οι υπογραφές «έπεσαν» την Πέμπτη (17/9) και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και προσφέρει στον Χρήστο Τζόλη πολύ καλύτερες οικονομικές απολαβές, ενώ να θυμίσουμε ότι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κατάφεραν να βγάλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούν να συζητήσουν με ενδιαφερόμενες ομάδες στο μέλλον ορίζοντας οι ίδιοι τη βάση της διαπραγμάτευσης.

Κάτι που αποδέχθηκε από την πρώτη στιγμή ο 18χρονος επιθετικός, σημαντικό στοιχείο στη σχέση που υπάρχει μεταξύ ομάδας και ποδοσφαιριστή.

Ο Τζόλης είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην Τούμπα και αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις καταστάσεις, αλλά και τα «θέλω» της ομάδας που τον πίστεψε και μπορεί να εξελίξει την καριέρα του.

Άλλωστε, ο δρόμος είναι μακρύς για τον νεαρό άσο από τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης…

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares