Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023

«Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα» – Τι αναφέρει πρώην σταθμάρχης της Λάρισας

Πρώην σταθμάρχης της Λάρισας αναφέρει πως ο ΟΣΕ διοικείται από τον ΟΣΕ.


Ένας από τους πρώην σταθμάρχες Λάρισας αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στις παθογένειες του συστήματος, αλλά και για το πως βρέθηκε ο μοιραίος σταθμάρχης στη λάθος θέση, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο πρώην σταθμάρχης, Γιώργος Αποστολέρης, μίλησε για μια κίνηση «δολοφονίας» και για εγκληματικές συνθήκες αμέλειας, ενώ εκθέτει μια νοσηρή νοοτροπία.

« Με πέντε μόνο μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να είχε μπει σε μικρό σταθμό»
«Οι έμπειροι σταθμάρχες προτιμούν τους μικρούς σταθμούς για να εισπράττουν εκτός έδρας επιμίσθιο», τονίζει ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας και επισημάνει ότι ο ΟΣΕ «διοικείται από συνδικάτα» και ότι η κακή διοίκηση, και όχι μόνο ο προϊστάμενος, ευθύνεται για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη.

«Ήταν δολοφονία. Με πέντε μόνο μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να είχε μπει σε μικρό σταθμό», τονίζει ο κ. Αποστολέρης για τον προφυλακισμένο 59χρονο.

«Η αξία του φάνηκε»
Εξηγώντας πώς αναπτύσσεται ένα πλαίσιο παθογένειας, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Εάν κάνω μάθημα στον σταθμάρχη και αναπτύξω φιλία, θα πάρει πιστοποιητικό επάρκειας». «Ο σταθμάρχης είναι έτσι σαν να έχει δολοφονηθεί από τους ίδιους του τους συναδέλφους», πρόσθεσε.

«Η αξία του φάνηκε» συμπλήρωσε για τον μοιραίο σταθμάρχη ο κ. Αποστολέρης που υπογράμμισε ότι υπάρχουν «συνάδελφοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλειά και απλώς τους προσέχουμε».

 

in.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares