Πέμπτη , 19 Σεπτέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Ο Ορμπάν δείχνει το ΔΡΟΜΟ σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ! ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ στις ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ οικογένειες…

Τη στιγμή που οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης επιβάλλουν την εισαγωγή λαθρομεταναστών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η Ουγγαρία αποδεικνύει ότι υπάρχει και άλλη πολιτική, η πολιτική υπέρ των εθνών.

Έτσι, ο Βίκτορ Ορμπάν δεσμεύτηκε χθες για πλήρη φοροαπαλλαγή όλων των γυναικών που αποκτούν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά, σε μία κίνηση με στόχο την ενίσχυση του πληθυσμού της χώρας.

Ανακοινώνοντας την απόφασή του αυτή δήλωσε πως «Σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν ολοένα και λιγότερα παιδιά, και η απάντηση της Δύσης σε αυτό είναι η μετανάστευση. […] Θέλουν να μπουν τόσοι μετανάστες όσα είναι τα παιδιά που λείπουν, ώστε να αυξηθούν οι αριθμοί. Εμείς οι Ούγγροι έχουμε διαφορετικό τρόπο να σκεφτόμαστε. Αντί για σκέτους αριθμούς, εμείς θέλουμε παιδιά Ούγγρων. Η μετανάστευση είναι σαν να παραδινόμαστε».

Τέλος, έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου για τον αφανισμό του Χριστιανισμό τη στιγμή που το Ισλάμ εξαπλώνεται στην Ευρώπη. Η διαδικασία προχωρά τόσο γρήγορα, είπε, που η μεταμόρφωση χριστιανικών χωρών σε χώρες όπου οι Χριστιανοί θα είναι μειονότητα θα γίνει στη διάρκεια ζωής αυτής της γενιάς.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares