Πέμπτη , 28 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο Ντομινίκ Στρος Καν θα μιλήσει για όλους και για όλα…

Mε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντομινίκ Στρος Καν προανήγγειλε το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται και αναφέρεται στην καριέρα του.

“Για πρώτη φορά δέχτηκα να παρουσιάσω σε φιλμ το σύνολο της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής στα πλαίσια της γαλλικής πολιτικής στα διεθνή φόρα. Αυτό το φιλμ, που βρίσκεται ήδη σε φάση παραγωγής, ιχνηλατεί τα γεγονότα εκείνα που σφράγισαν τη ζωή μου», εξηγεί σε σύντομο μήνυμα του ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. “Το ντοκιμαντέρ θα βγει στις μικρές οθόνες το φθινόπωρο του 2021.”, προσθέτει.

Ο Στρος Καν επιθυμεί να επανέλθει στην υπόθεση του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης, το 2011, που παραμένει ακόμα και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και σεξουαλικά σκάνδαλα στην ιστορία της γαλλικής πολιτικής ζωής. Ο Καν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο. Παρά το γεγονός ότι δεν καταδικάστηκε ποτέ, εντούτοις η υπόθεση του στέρησε τις φιλοδοξίες του για την προεδρία της Γαλλίας.

Να τι λέει ο ίδιος: “Δεν έδωσα ποτέ τη δική μου εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν την απόσυρση μου από την πολιτική ζωή. Άλλοι το έκαναν αυτό αντί για εμένα, μέσα από τον Τύπο, τις συνεντεύξεις ή ακόμα και γεγονότα πραγματικά ή υποθετικά. Ήρθε η ώρα να εκφραστώ προσωπικά.”

Πηγή: Le Figaro

Του ειδικού συνεργάτη

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares