Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αφήνει τους τηλεθεατές άφωνους σε διαφήμιση βότκας!

ΟΝτάνιελ Κρεγκ όπως ομολογουμένως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ο Τάικα Γουαϊτίτι σκηνοθετεί τον Κρεγκ, o οποίος παίζει τον εαυτό του, για ένα διαφημιστικό σποτ της βότκας Belvedere.

Στο διαφημιστικό τον βλέπουμε να προχωράει χορεύοντας στη γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού, στους ρυθμούς της μουσικής που έγραψε η συζυγος του Γουαϊτιτι, Ρίτα Όρα με τον ράπερ Griggs, φτάνοντας τελικά στο ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris.

Χωρίς να σταματά να εκπλήσσει με τις χορευτικές του ικανότητες, φτάνει στο δωμάτιό του όπου πιάνει μια βότκα από το ψυγείο, την ανοίγει με κίνηση καράτε και βάζει ένα ποτό.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται στην οθόνη ο Γουαϊτίτι ο οποίος φωνάζει «Cut! Πάμε άλλη μια. Αυτή την φορά να είσαι ο εαυτός σου», σε έναν απολαυστικό ρόλο και ο ίδιος.

Για το διαφημιστικό επίσης δούλεψαν κι ο χορογράφος ΤζαΚουέλ Νάιτ, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με την Beyonce, την Κέλι Ρόουλαντ και τον Κρις Μπράουν, η στυλίστρια Κριστίν Σεντενέρα και ο φωτογράφος Γιούργκεν Τέλερ.

Το σποτ είναι μια από τις περιπτώσεις που ο πρωταγωνιστής και ο δημιουργός κλέβουν -δικαίως- την παράσταση από το προϊόν που διαφημίζεται…

 

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares