Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Νίκος Μάνεσης απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη: Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή…

Ο Νίκος Μάνεσης απαντά στην Ελεονώρα Μελέτη: Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή...

Οι νέες δηλώσεις του δημοσιογράφου για το θέμα…

Διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση με αφορμή την πορεία της πρωινής εκπομπής, «Ώρα για Μελέτη». Μπορεί η συνεργασία όταν ανακοινώθηκε να δημιούργησε πολλές προσδοκίες στους ιθύνοντες του Alpha αλλά φαίνεται πως ολοκληρώνεται πριν καλά καλά αρχίσει με μάλλον εκρηκτικό τρόπο!

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης έδωσε τη δική του απάντηση όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares