Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Μητσοτάκης πρέπει να πάει σπίτι του! Εγκληματικά τα ψεύδη του πρωθυπουργού…

Πυρά ως προς τον Πρωθυπουργό έβγαλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που έγινε καταπέλτης κατά των ισχυρισμών της κυβέρνσης ξεφωνόντας τρομακτικές αποκαλύψεις από το βήμα της Βουλής…

Στο πλαίσιο της ενεργειακής κρίσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία για την ανεύθυνη συνήθεια της να…δείχνει με το δάχτυλο στον Βλαδίμηρο Πούτιν, όποτε μια κρίση ή ένα πολιτικό πρόβλημα ξεσπά.

“Όταν χιόνισε και απεκλείστηκε η Αττική οδός, έφταιγε το χιόνι. Όταν έβρεξε και πλημμύρισε ο τόπος, έφταιγε η βροχή. Όταν κάηκαν τα δάση από την απρονοησία σας […] έφταιγε η φωτιά.”, κατηγορώντας τον ΠΘ ότι ανάγει τις ευθύνες του στον Πούτιν και προέβη παρουσιάζοντας ένα άρθρο από ξένο ΜΜΕ, το οποίο “καρφώνει” τους Ευρωπαίους ηγέτες για το ενεργειακό.

“Η δική σου ανικανότητα, να προστατέψεις τον Ευρωπαίο πολίτη, τον Έλληνα πολίτη από το πανάκριβο Αμερικανικό LNG επειδή τα κονομάνε οι εφοπλιστές σου οι κολλητοί, πρέπει να αποδοθεί στον Πούτιν;”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ζήτησε από την κυβέρνηση να ανοίξουν τις λιγνιτικές μονάδες, η οποία, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ,νομοθετούν για την αμφιβόλου ποιότητας μετάβαση προς την πράσινη ενέργεια.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares