Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο Μέσι ζητά συμβόλαιο ανάλογο με του Εμπαπέ

Ο Μέσι ζητά συμβόλαιο ανάλογο με του Εμπαπέ

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει συμβόλαιο ανάλογο με του Κιλιάν Εμπαπέ για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.


Όσο ο Λιονέλ Μέσι δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν τόσο φουντώνουν και οι φήμες περί επιστροφής στη Μπαρτσελόνα. Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αργεντινός θέλει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

Βέβαια το RMC από την πλευρά του αναφέρει ότι ο Μέσι ζήτησε από τη διοίκηση των Παριζιάνων ένα συμβόλαιο ισάξιο με ατό του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Αργεντινός έχει θέσει ως βασικό όρο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο να πάρει το ίδιο ποσό με τον Γάλλο συμπαίκτη του.

Η Παρί από την πλευρά της ναι μεν θέλει τον Μέσι, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύει να ικανοποιήσει και όλες του τις απαιτήσεις. Μάλιστα κάποιες πηγές κοντά στον Αλ Κελαϊφί τονίζουν ότι στο Παρίσι έχουν αντιληφθεί τον εκνευρισμό του ποδοσφαιριστή που δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο παρά το γεγονός πως μετά το Μουντιάλ κάτι τέτοιο φαινόταν δεδομένο.

Οι Παριζιάνοι θέλουν να χτίσουν μία ομάδα γύρω από τον Εμπαπέ με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και σκοπός είναι να φύγει ένας σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: fosonline.gr

Shares