Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Ο μεγάλος φόβος της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Οι αγρότες και η νεολαία – Βίντεο

Χωρίς αγρότες, χωρίς φαγητό, είναι το σύνθημά τους.

Οι αγρότες από την πρώτη στιγμή και με την υποστήριξη των ευρύτερων κοινωνικών φασμάτων, αντέδρασαν όταν κατατέθηκε στην βουλή προς δημόσιο διάλογο ο νέος κλιματικός νόμος, ο οποίος στοχεύει στην ουσία και μέσω προπαγάνδας να υφαρπάξει τις περιουσίες των κτηνοτρόφων και γεωργών.

Παρά της έκφυλης και τρομοκρατικής μεταχείρισης από το κράτος εις βάρος των αγροτών, οι ίδιοι δεν το έβαλαν ούτε βήμα πίσω, συνεχίζοντας να δίνουν πόνο στα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Φραγή κεντρικών δρόμων και περιφερειακών, επίθεση με εκτόξευση κοπριάς σε πολιτικά γραφεία και οχήματα οργάνων καταστολής, πολιτικές παρεμβάσεις από την νεολαία και άλλων συλλόγων της κοινωνίας των πολιτών.

Εάν περάσει ο κλιματικός νόμος, τα τρόφιμα θα αυξηθούν, αφού οι κτηνοτρόφοι θα εξαναγκαστούν να μειώσουν την τροφή προς τα ζώα, μειώνοντας την παραγωγή και έτσι η προσφορά να υποχωρεί από την ζήτηση. Οι δε αγρότες θα έχουν κι αυτοί πρόβλημα, καθώς η κοπριά που χρησιμοποιούν εκπέμπουν αέρια. Αν οι κτηνοτρόφοι/γεωργοί δεν συμμορφωθούν, τότε το κράτος θα κατασχέσει τις περιουσίες τους και χτίζοντας σπίτια για “πρόσφυγες”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares