Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ! Ήρθαμε για να μείνουμε…κερδίσαμε την πρώτη μάχη. Έχουμε μια δεύτερη μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται….

O Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του «Ελληνική Λύση» εισέρχονται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τι δηλώνει ο ίδιος στο Sputnik, για τη συνέχεια της προσπαθειάς του.

Η μεγάλη έκπληξη των φετινών ευρωεκλογών ακούει στο όνομα Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως όλα δείχνουν, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κερδίζει μια έδρα στο ευρωκοινοβούλιο, με το κόμμα του «Ελληνική Λύση».

«Ήρθαμε για να μείνουμε, κερδίσαμε την πρώτη μάχη. Έχουμε μια δεύτερη μάχη, ο πόλεμος συνεχίζεται. Για να μπορέσει να κυβερνήσει επιτέλους ένα κόμμα την Ελλάδα, που δεν έχει στάση δουλική απέναντι στη Δύση», επισήμανε στο Sputnik, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης».

Απαντώντας για το αν ανέμενε το αποτέλεσμα, σχολίασε: «Το περίμενα γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό».

Ερωτηθείς για αυτά που πρέπει να περιμένουμε από αυτόν στο Ευρωκοινοβούλιο απαντά: «Τώρα έχουμε εθνικές εκλογές, συνεχίζουμε τον αγώνα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε σταδιακά».

Σε ενσωμάτωση του 77, 05% της καταμέτρησης των ψήφων ο Κυριάκος Βελόπουλος και η «Ελληνική Λύση» κέρδισε ποσοστό, που ανέρχεται στο 4,12% και 180.120 ψήφους.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», έχει μιλήσει παλιότερα στο Sputnik, για «σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας», ενώ έχει ασκήσει αυστηρή κριτική στην τοποθέτηση αμερικανικών βάσεων στην Αλεξανδρούπολη και στην Καβάλα.

«Από τη στιγμή που τοποθετούνται ξένες, αμερικανικές βάσεις σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, σημαίνει ότι η Βόρεια Ελλάδα είναι ορμητήριο του αμερικανικού και νατοϊκού παράγοντα, ουσιαστικά δηλαδή η Βόρεια Ελλάδα είναι μια περιοχή διαφορετική από την υπόλοιπη Ελλάδα», έχει τονίσει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares