Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Ο Kyrie Irving λέει ότι εγκατέλειψε την παράταση άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να μην εμβολιαστεί

Ο σταρ των Μπρούκλιν Νετς , Κάιρι Ίρβινγκ , λέει ότι απέρριψε τετραετή παράταση άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω της απόφασής του να μην κάνει τον εμβολιασμό για τον COVID-19.


Λόγω του μη εμβολιασμένου καθεστώτος του, ο γκαρντ των Νετς δεν μπόρεσε να παίξει σε ορισμένα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν 2021-22 στο ΝΒΑ.

«Έχασα τέσσερα χρόνια, 100 και κάτι εκατομμύρια αποφάσισα να μην εμβολιαστώ και αυτή ήταν η απόφαση», είπε ο Ίρβινγκ κατά τη διάρκεια της ημέρας των μέσων ενημέρωσης των Νετς τη Δευτέρα.

«[Πάρτε αυτό το συμβόλαιο, εμβολιαστείτε ή μην εμβολιαστείτε και υπάρχει ένα επίπεδο αβεβαιότητας για το μέλλον σας, αν θα είστε σε αυτό το πρωτάθλημα, αν θα είστε σε αυτήν την ομάδα, οπότε έπρεπε να το αντιμετωπίσω αυτή η πραγματική περίσταση της απώλειας της δουλειάς μου για αυτήν την απόφαση», εξήγησε ο Ίρβινγκ.

Ο Ίρβινγκ αποκάλυψε ότι περίμενε ότι θα είχε ορίσει τους όρους του συμβολαίου πριν από την περασμένη σεζόν, αλλά το μη εμβολιασμένο του καθεστώς το απέτρεψε.

“Υποτίθεται ότι τα είχαμε καταλάβει όλα αυτά πριν από το προπονητικό στρατόπεδο πέρυσι”, είπε ο Irving.

“Και απλά δεν συνέβη λόγω του καθεστώτος ότι ήμουν εμβολιασμένη, ανεμβολίαστη. Έτσι, κατάλαβα το νόημά τους και έπρεπε απλώς να ζήσω με αυτό. Ήταν ένα σκληρό χάπι για να το καταπιώ, ειλικρινά”, αποκάλυψε ο Irving.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής των Νετς, Σον Μαρκς, είπε ότι δεν υπάρχει τελεσίγραφο σχετικά με το συμβόλαιο του Ίρβινγκ.

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο εδώ», είπε ο Μαρκς.

“Και πάλι, πηγαίνει πίσω στο ότι θέλετε ανθρώπους που να είναι αξιόπιστοι, άνθρωποι που είναι εδώ και υπόλογοι. Όλοι μας: προσωπικό, παίκτες, προπονητές, όπως το πείτε. Δεν δίνουμε τελεσίγραφο σε κάποιον να κάνει εμβόλιο”, πρόσθεσε ο Μαρκς .

“Αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή. Στέκομαι στο πλευρό του Kyrie. Νομίζω ότι αν θέλει, έχει κάνει αυτή την επιλογή. Αυτό είναι απολύτως προνόμιό του”, εξήγησε ο Marks τη θέση του.

Παρά το γεγονός ότι ο Ίρβινγκ δεν κατάφερε να πάρει την παράταση που περίμενε, πήρε την επιλογή παίκτη του συμβολαίου του με τους Νετς αυτό το καλοκαίρι και θα κερδίσει 36,5 εκατομμύρια δολάρια την ερχόμενη σεζόν.

https://youtu.be/niv0M887THk

Πηγή: basketnews.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares