Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο TRT – Η Ελληνική Λύση στέκεται απέναντι σε ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ

Λάβρος ο Κυριάκος Βελόπουλος 

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη  της Θεσσαλίας από τις κυβερνήσεις και στήριξε την ιδέα της αποκέντρωσης των Δήμων και των Περιφερειών.

Αναφέρθηκε στο θέμα του νέου Μουσείου της Αθήνας και τα “καλλιτεχνικά” τερατουργήματα που απεικονίζονται στην είσοδό του.

Η Ελληνική Λύση είναι έτοιμη για τις εκλογές όποτε και αν γίνουν, καρφώνοντας τις υπόγειες μετεκλογικές συνεργασίες των “μεγάλων” κομμάτων, αψηφώντας την βούληση του Έλληνα.

Αναφέρθηκε στην μεγάλη  αποχή των Ελλήνων από τις εκλογές ως αποτέλεσμα του σάπιου κομματικού συστήματος, δηλώνοντας ότι μετά τις εκλογές έρχεται οικουμενική κυβέρνηση ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία.

Διευκρίνισε ότι η Ελληνική Λύση δεν θα συγκυβερνήσει με αυτούς που θέλουν τους πλειστηριασμούς, εφαρμόζουν τις Πρέσπες, συμφωνούν με την Χάγη και την επιδοματική  πολιτική που ακολουθούν.

Αναφέρθηκε στην υποχρεωτική ψήφο η οποία θα πρέπει να επανέλθει για να γίνουν όλοι ενεργοί πολίτες, ΔΕΝ είναι κωλοτούμπες οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης.

Είπε για την έλλειψη παραγωγής από βιοτεχνίες και βιομηχανίες και επένδυση στις επιτροπές και στις δημόσιες υπηρεσίες

Κάρφωσε τις εταιρίες των δημοσκοπήσεων που πληρώνουν οι  κυβερνήσεις

Τέλος έκλεισε με το θέμα τις αξιοπιστίας των εκλογών με το περίεργο λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί.

Δείτε την συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares