Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσαρμοσμένος στο…προεκλογικό κλίμα – Τρέχουν για να βγουν σέλφι!

Εικόνες προεκλογικής προθέρμανσης όλο και εμφανίζονται στο φως της δημοσιότητας, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πραγματοποιεί περιοδείες σε πόλεις, με προορισμό να εξασφαλίσει άλλη μια 4τία στο Μαξίμου. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι, παρά τις αστοχίες της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει μια σειρά από αλληλεπικάλυπτες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις, μέρος των πολιτών δεν έχασαν την ευκαιρία μέχρι και να βγουν φωτογραφία!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε κοντά σε κατάστημα, που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, περιμένοντας να τον συναντήσουν και να φωτογραφιστούν. Μέχρι και μικρά παιδιά, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο του άρθρου, εμφανίζονται να βγαίνουν φωτογραφία με τον κ. Μητσοτάκη.

Όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα, σοκ προκαλεί και ο αριθμός συγκεντρωμένων κοντά από το μαγαζί, που φαίνεται να διασπάται για να περάσει ο ΠΘ. Εντύπωση προκαλεί για τον μέσο τηλεθεατή το γεγονός ότι δεν αντέδρασε κανείς, δε  επέκρινε κανείς τον ΠΘ, σαν να μην έχει γίνει τίποτα μετά από 3 χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και που ειδικά σήμερα η ακρίβεια “δαγκώνει” τα πορτοφόλια, αλλά και τις πληγές των ανθρώπων από την πανδημία και των πολιτικών lockdown, που δεν επούλωσαν.

 

Προς το τέλος του βίντεο, ο ίδιος έσπευσε να σκύψει το κεφάλι του κοντά σε δυο μαθήτριες για να λάβει την προσοχή των φερόμενων μαθητριών.

Shares