Κυριακή , 29 Νοεμβρίου 2020

Ο καθηγητής Γεωστρατηγικής Κ. Γρίβας το λέει : O K. Βελόπουλος έχει απόλυτο δίκιο …. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καθηγητής Γεωστρατηγικής Κ. Γρίβας το λέει : O K.  Βελόπουλος έχει απόλυτο δίκιο .... (ΒΙΝΤΕΟ)

Βόμβες μεγατόνων από τον καθηγητή γεωπολιτικής της σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνο Γρίβα στην εκπομπή ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ με τον Δημοσιογράφο Ευάγγελο Φανίδη στο ALERT TV χθες βράδυ (16/09/2020).

Ο κ. Γρίβας αφού ανέλυσε όλες τις παραμέτρους της τουρκικής προκλητικότητας απέναντι στη χώρα μας και εξήγησε την σπουδαιοτητα της παρουσίας της Γαλλίας στο πλευρό της Ελλάδας,, υποστήριξε ότι “θα υπάρξει μία πολύ μεγάλη κρίση στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και εκεί θα γίνουν τρομακτικά μεγάλες ζυμώσεις οι οποιες θα αλλάξουν πάρα πολύ την κατάσταση στη χώρα”.

Καθηγητης γεωστρατηγικης Γρίβας λεει:Ο Βελόπουλος έχει απόλυτο δικιο…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 16. September 2020

Όσον αφορά το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη, ήταν άκρως αποκαλυπτικός. υποστηρίζοντας  ότι “στην Ελλάδα υπάρχει μία κουλτούρα διαιτησίας,να τα πάμε όλα στη Χάγη. Είναι ουσιαστικά άρνηση εθνικής κυριαρχίας που προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα. Υπάρχει στην Ελλάδα μία αντίληψη από πολιτικούς, κομμάτια του ΥΠΕΞ και πανεπιστημιακούς που λένε τερατώδη πράγματα παίρνοντας στην χειρότερη περίπτωση το μέρος της Τουρκίας.”.

Ο καθηγητής είπε ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα εν συνόλω έχει φτάσει σε τέλος εποχής. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικού συστήματος που θα περιλαμβάνει και αλλαγή πολιτικου παραδείγματος. Πρέπει να δημιουργηθεί μία νέου τύπου πολιτική στην Ελλάδα που να δίνει έμφαση στον εθνοκεντρισμό, πάνω από όλα δηλαδή στο Έθνος και στην Πατρίδα.

Είναι σαφές σε όλους τους πολίτες πως αυτές τις πολιτικές, εθνικές θέσεις μόνο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κ.Βελόπουλου εκφράζει, καθώς κανένα συστημικό κόμμα εξουσίας δεν δρα ελληνοκεντρικά. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την ταύτιση απόψεων της Τρόικας Εσωτερικού (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, στο λεγόμενο διάλογο με την Τουρκία και φυσικά στη στάση μας απέναντι στην αδελφή Κύπρο.

BOMBA από τον καθηγητή Γρίβα για τα ελληνοτουρκικά…..

Αποθέωση των απόψεων του Κ.Βελόπουλου από τον εξαίρετο καθηγητή και γνώστη Κ.Γριβα ! Ένα συγκλονιστικό βίντεο….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares