Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

O κατά συρροή δολοφόνος που σκότωνε μόνο οικογένειες με παιδιά – Δολοφόνησε 8 οικογένειες και 24 παιδιά … (βίντεο)

O Anatoly Onoprienko έχει μείνει στην ιστορία με το ψευδώνυμο “Το τέρας της Ουκρανίας” και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κατά συρροή δολοφόνους όλων των εποχών. Τα επιβεβαιωμένα θύματα του ήταν 52 τα οποία σκότωνε με μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο.Πρώτα εντόπιζε σπίτια τα οποία ήταν απομονωμένα ή σχετικά απομακρυσμένα από άλλα, στη συνέχεια έκανε φασαρία έξω από το σπίτι για να τρομάξει τους ιδιοκτήτες και μετά ξεκινούσε σκοτώνοντας πρώτα τον πατέρα μετά την μητέρα και στο τέλος τα παιδιά.Με αυτή την μέθοδο εισέβαλε και δολοφόνησε 8 οικογένειες και στο σύνολο 24 παιδιά μέσα σε 6 χρόνια με απίστευτη βία. Αν και έχουν υπάρξει θύματα του που δεν ήταν οικογένειές αυτά όπως τα αποκαλούσε ήταν “τυχαία” αφού δεν είχε σκοπό να τα δολοφονήσει αλλά να κλέψει.

Μερικοί ψυχολόγοι υποστήριξαν ότι η εμμονή του Onoprienko με τις οικογένειες ίσως ξεκινάει από την παιδική του ηλικία όταν δόθηκε από τον πατέρα του για υιοθεσία σε ορφανοτροφείο σε αντίθεση με τον αδελφό του που παρέμεινε στο πατρικό τους σπίτι.

Όταν συνελήφθη τελικά από την αστυνομία, βρέθηκαν στην κατοχή του μια καραμπίνα TOZ-34, πριόνια, τσεκούρια και άλλα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν σε αρκετές από τις δολοφονίες. Ενώ ήταν υπό κράτηση, ισχυρίστηκε ότι σκότωσε ως απάντηση σε εντολές που του δόθηκαν από εσωτερικές φωνές.

Δείτε το video:

Shares