Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ επισκέφθηκαν τον κόσμο που περιμένει να προσκυνήσει

Πλήθος κόσμου σπεύδει τις τελευταίες ημέρες να αποτίσει φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς ο θάνατος της έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος την Βρετανία. Τους ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά για να αποχαιρετήσουν την μακροβιότερη μονάρχη της χώρας επισκέφθηκαν σήμερα (17/9), ο νέος βασιλιάς, Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου οι πολίτες μπορούν να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η αναμονή στην ουρά έξω από το Γουέστμινστερ Χολ, φτάνει ακόμα και τις 14 ώρες. Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στο Lambeth υποδέχθηκε με επευφημίες τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που βρέθηκαν εκεί προκειμένου να μιλήσουν με τους πολίτες και να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους.

Στο πλευρό του πατέρα του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαιρέτισε τον κόσμο, κάνοντας χειραψία με ορισμένους. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, με το πλήθος να φωνάζει «Hip hip hooray» και «God Save the King». Η κάμερα μάλιστα «έπιασε» μια νεαρή Βρετανίδα να είναι σε σοκ μετά την συνάντηση της με τον μεγαλύτερο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.

H κοπέλα έχει καταγραφεί να λέει εμφανώς ενθουσιασμένη: «Μπαμπά, δεν μπορώ να μιλήσω τώρα… Μόλις με χαιρέτησε (αντάλλαξα χειραψία) ο πρίγκιπας Γουίλιαμ», ενώ μιλάει στο τηλέφωνο.

 

 Daily Mail/newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares