Τρίτη , 11 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Την κρίσιμη ώρα δίπλα στους Φύλακες-Αγγέλους μας…. (βίντεο)

Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Την κρίσιμη ώρα δίπλα στους Φύλακες-Αγγέλους μας.... (βίντεο)

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε εκτενή μας άρθρα, ο Κ.Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έδωσε το ‘παρών’ στον Έβρο.

Δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στους αστυνομικούς μας, μαζί με τους ιεράρχες μας και τον δήμαρχο να φωνάξουν όλοι μαζί ΣΤΟΠ στον τραμπούκο Ερντογάν.

Στην περιοχή του Έβρου και ειδικότερα στην περιοχή Καστανιές βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιχειρούν να διεισδύσουν παράνομα στην Ελλάδα.
Ο κ. Βελόπουλος αφού ενημερώθηκε από τον επικεφαλής ταξίαρχο που συντονίζει το στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή, μετά την απόφαση για λήψη έκτακτων μέτρων στα σύνορα, στη συνέχεια είχε συνάντηση με κατοίκους από τις Καστανιές Έβρου που του εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή των Ελληνοτουρκικών συνόρων, αλλά και με τους άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια των συνόρων και την απώθηση των λαθρομεταναστών .Στις Καστανιές ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ συναντήθηκε και με τους τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης
(Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων , Ξάνθης Παντελεήμων και Ορεστιάδος- Διδυμοτείχου και Σουφλίου Δαμασκηνό), οι οποίοι εξέφρασαν στον κ. Βελόπουλο τόσο την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα στην περιοχή του Έβρου, όσο και την αμέριστη συμπαράσταση τους στους κατοίκους και τα σώματα ασφαλείας που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της Περιφρούρησης των Συνόρων.
Σε δηλώσεις που έκανε  στην κρατική Τηλεόραση ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης, κατηγόρησε την Τουρκία για τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγει σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας, ενώ ζήτησε περισσότερα μέτρα περιφρούρησης των συνόρων σε στεριά και θάλασσα (pushback).

O K.BΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον ΕΒΡΟ- Δίπλα δίπλα με την Ορθοδοξία! «Οι άλλοι την “καθαρά Δευτέρα” πετάνε αετό και εμείς στον Έβρο για να στηρίξουμε κατοίκους αστυνομία στρατό.»..

O K.BEΛΟΠΟΥΛΟΣ στον ΕΒΡΟ! Δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις του Έθνους…

Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Έβρο! Στις Καστανιές έδωσε κουράγιο και στήριξη στους φύλακες-αγγέλους μας… τους αστυνομικούς.

Τέλος έστειλε και προειδοποίηση στους Ευρωπαίους που μας έχουν εγκαταλείψει στην τύχη μας.

O K.BΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον Έβρο! Τα είπε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ στα ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ… Ή μας βοηθάτε ή ….. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κ.Βελόπουλος προς τους Ευρωπαίους. Αν δεν βοηθήσετε θα ανοίξουμε τα βόρεια σύνορά μας… Θα έρθουν στη Δύση. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο….

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 2. März 2020

Προειδοποίηση του Κ.Βελόπουλου προς την Κυβέρνηση. Προσοχή μην είναι αντιπερισπασμός ο Έβρος…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 2. März 2020

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares