Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

Ο Κ. Βελόπουλος έκανε αποκαλύψεις! Όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις σίτισης των λαθροεισβολέων…

Μετά την ερώτηση που είχε καταθέσει ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος σχετικά με τις «Συμβάσεις με ΜΚΟ για δομές HOT SPOT» προς τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Πανγιωτόπουλο ,ήρθε  η απάντηση η οποία είναι η εξής:

«Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό. Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21€ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους 1.304.236,35€» επισημαίνει με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

 

Ο Κ.Βελόπουλος τόνισε ότι τόσο καιρό η κυβέρνηση μας έλεγε ψέματα και έλεγε ότι τα λεφτά για τους λαθρομετανάστες έρχονται από την ΕΕ.

Δήλωσε ότι είναι βάρβαρο να σκοτώνουν τον Έλληνα με την φορολογία και να ζουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και να παίρνουν επιδόματα.Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αποθήκη  ανθρώπων και ψυχών ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ.Βελόπουλος.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου σε ερώτηση του οποίου κατατέθηκαν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή:

«Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.

Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ, τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί 4 άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένεια του, δίδονται μόνο για τη χώρα μας. Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνουν εδώ δυστυχώς».

 

 

 

Δείτε παρακάτω όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις σίτισης – Ονόματα, ποσά και διευθύνσεις

Δείτε εδω όλες τις συμβάσεις σίτισης που έχει αναλάβει το υπουργείο Άμυνας

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares