Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Κ.Βελόπουλος δίνει την ΛΥΣΗ για το δημογραφικό – Αντιγράψτε το επιτυχημένο πρόγραμμα της Ουγγαρίας….

Η Ελλάδα αργοπεθαίνει και τα νέα στοιχεία προκαλούν σοκ καθώς στο μέλλον ο πληθυσμός της Ελλάδας μείωση

Την στιγμή που η Ελλάδα αργοσβήνει νατί η κυβέρνηση να βρει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος αφήνουν να μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες και να γεννούν στην Ελλάδα.

Η Ελληνική λύση και ο Κ,Βελόπουλος δίνουν την λύση για το δημογραφικό .Η Ελλάδα να αντιγράψει το πρόγραμμα της Ουγγαρίας η οποία νίκησε το δημογραφικό.

Η Ουγγαρία  αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί μια χώρα -πρότυπο στο λαθρομεταναστευτικό γι αυτό άλλωστε και δεν βάλλεται από λαθρομετανάστες.

Ωστόσο η σημερινή κίνηση της κυβέρνησης Όρμπαν έρχεται να κλείσει τα στόματα σε όσους πιστεύουν τα παραπάνω καθώς δίνει χαμηλότοκα δάνεια έως 29.000 ευρώ σε όσους είναι παντρεμένοι που αν έχουν πάνω από τρία παιδιά δεν χρειάζεται να αποπληρώσουν.

Το παραπάνω αποτελεί ένας στόχος για να αυξηθούν οι γεννήσεις .Σε μια χώρα που πιέζεται από υπογεννητικότητα αλλά και κρατά κλειστά τα σύνορα της σε λαθρομετανάστες η αύξηση του πληθυσμού είναι ο μεγαλύτερος στόχος για την Ουγγαρία.

Το δάνειο μπορεί να δαπανηθεί σε οτιδήποτε θέλει το κάθε ζευγάρι και δεν έχει τόκο.

Μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αληθινό; Κι όμως είναι, και ο λόγος που το κάνει αυτό η Ουγγαρία από τις αρχές Ιουλίου, είναι ότι υπάρχει έλλειψη σε εργατικό δυναμικό, καθώς πολλοί φεύγουν αναζητώντας υψηλότερους μισθούς.

Παράλληλα θέλει να δώσει κίνητρο στους Ούγγρους να δημιουργήσουν μεγαλύτερες οικογένειες, καθώς ο μέσος όρος παιδιών που κάνει η κάθε γυναίκα στην Ουγγαρία είναι 1,49.

Μέσα λοιπόν από αυτά τα δάνεια, η κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει κίνητρο στις οικογένειες να μεγαλώσουν και να μείνουν στην Ουγγαρία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares