Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο “γυπαετός” του Deal τα έπαιξε όλα για όλα – Με κομμένη την ανάσα οι θεατές στο κοινό…

Κατάφερε ο Δημήτρης να κάνει το καλύτερο deal ή όχι;


Ο Δημήτρης ήταν ο σημερινός παίκτης του Deal, στη δεύτερη εκπομπή της σεζόν. «Το αγαπημένο μου πουλί είναι ο γυπαετός, μοιάζουμε. Κι εγώ την πέφτω σε ότι αξίζει και γυαλίζει», είπε στο εισαγωγικό βίντεο ο Δημήτρης, ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε γυπαετός.

Deal

Ο παίκτης, λοιπόν, ήταν αποφασισμένος σήμερα να τα παίξει όλα για όλα. Στο φινάλε του παιχνιδιού, είχαν μείνει τρία κουτιά με τα εξής ποσά: 750, 7.500 και 20.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης του πρόσφερε το ποσό των 6.000 ευρώ. «Ξέρεις κάτι, ή όλα ή τίποτα», είπε ο Δημήτρης και χτύπησε τρεις φορές του κουτί του, απορρίπτοντας την προσφορά.

Deal«Όλα ή τίποτα, για να δούμε εάν ο Δημήτρης θα δικαιωθεί. Τώρα, ο γυπαετός! Εδώ τον θέλουμε τον γυπαετό», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Δημήτρης προχώρησε στην επιλογή του επόμενου κουτιού.

Ο Δημήτρης επέλεξε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 21 και τα 750 ευρώ… έφυγαν από το παιχνίδι, ξεσηκώνοντας όλο το πλατό.

Έχοντας μέσα στο παιχνίδι δύο ποσά, 7.500 και 20.000, ο τραπεζίτης του πρόσφερε 12.000 ευρώ. Ο Δημήτρης επέλεξε να απορρίψει και αυτή την προσφορά και να φτάσει μέχρι το τέλος.


Ο παίκτης, τελικά, δεν έκανε το καλύτερο deal σε εκείνο το σημείο, καθώς το τελευταίο κουτί που είχε απομείνει είχε μέσα τις 20.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.


Ο Δημήτρης είχε στο δικό του κουτί 7.500 ευρώ, ένα πολύ καλό ποσό, όχι, όμως, αυτό που περίμενε.

Shares