Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 7 ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ… ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ…

Ο γιος του Νίκου Βούτση ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, γιος του προέδρου της Βουλής, ήταν ανάμεσα στους επτά που προσήχθησαν μετά την επίθεση που έγινε στη διμοιρία των ΜΑΤ, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή επτά ατόμων για τα επεισόδια, ενώ αργότερα όλοι αφέθησαν ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΣΗ

Ο Νίκος Βούτσης σχολίασε την προσαγωγή του γιου του, μετά τα επεισόδια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είχε καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου.

«Διασκέδαζε σε χώρο και χρόνο που δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος», επισήμαναν συγκεκριμένα από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής.

TI EΓΙΝΕ ΧΘΕΣ

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Να σημειωθεί πως από την επίθεση με μολότοφ σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε μία μηχανή, τέσσερα ΙΧ και το υπηρεσιακό όχημα των ΜΑΤ.

Επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα και στην περιοχή των Εξαρχείων όπου η αστυνομία δεν έκανε συλλήψεις ή προσαγωγές.

Οι επιθέσει κουκουλοφόρων με μολότοφ ξεκίνησαν στις 00:20 στην οδό Μπουμπουλίνας.

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν εκφοβιζόμαστε»

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι το κόμμα δεν φοβάται, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «εγκληματικές ενέργειες που προσιδιάζουν σε αυτές του υποκόσμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία».

Πηγή πληροφοριών

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares