Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Γιώργος Παπανδρέου έψαχνε στυλό για να σταυρώσει υποψήφιους στο β’ γύρο…

Ο Γιώργος Παπανδρέου έψαχνε στυλό για να σταυρώσει υποψήφιους στο β’ γύρο...

Δεν άφησε την ευκαιρία που του έδωσαν οι εκλογές για να κερδίσει λίγη ακόμη από την αγάπη μας να πάει χαμένη ο Γεώργιος Παπανδρέου, δεύτερος του ονόματός από τον Οίκο των Παπανδρέεν και ευρύτερα γνωστός ως «ΓΑΠ».

Το σκηνικό όπου ο ΓΑΠ (ο οποίος για κάποιο λόγο που αγνοούμε έχει κάνει στυλιστική στροφή στο δρόμο που χάραξε ο Λέων Τρότσκι) έλαμψε για άλλη μια φορά ήταν το εκλογικό κέντρο στη Νέα Ερυθραία κατά τις 11.30 το πρωί, εκεί όπου ο πρώην πρωθυπουργός θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα για δεύτερησυνεχόμενη φορά σε δύο Κυριακές.

Αυτή τη μικρή λεπτομέρεια, ότι η ψήφος είναι επαναληπτική φαίνεται πως ξέχασε ο Γεώργιος, ο οποίος θεώρησε προφανώς ότι ψήφος χωρίς σταύρωμα των κατάλληλων υποψηφίων δεν υπάρχει. Το ότι στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει σταυροδοσία (αφού οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν ήδη εκλεγεί) μικρή σημασία έχει, οπότε λίγο αφότου πήρε τα ψηφοδέλτια και μπήκε στο παραβάν, βγήκε έξω για ενημερώσει σαν υπεύθυνος πολίτης την εφορευτική επιτροπή ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο στυλό.

Αυτός εδώ ο πυλώνας της δημοκρατίας μας:

Ο Γιώργος Παπανδρέου έψαχνε στυλό για να σταυρώσει υποψήφιους στο β’ γύρο...

luben.tv

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares