Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής λύσης Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) ο μόνος Έλληνας Ευρωβουλευτής που καταψήφισε τον Γενικό Ετήσιο Προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2022


Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της Πολιτικής Ομάδας του ECR, κ. Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης), ήταν ο μοναδικός Έλληνας Ευρωβουλευτής που καταψήφισε τον ετήσιο Γενικό Προϋπολογισμό της ΕΕ για το 2022, στην Ολομέλεια της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, καθώς η διαμορφωθείσα πρόταση συμπεριλαμβάνει χρηματοδοτήσεις για:


· Την Τουρκία για να κρατήσει τους λαθρομετανάστες από το να εισβάλλουν στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία αποδεικνύει επανειλημμένα πως τους προωθεί προς τη χώρας μας, σε συνεργασία με το διακρατικό κύκλωμα των ΜΚΟ.
· Τους «Τουρκοκυπρίους», ενισχύοντας τελικά τη βιωσιμότητα του ψευδοκράτους, απέναντι στη Κυπριακή Δημοκρατία, που οφείλουν όλοι αποκλειστικά να στηρίζουν, βάσει των αποφάσεων του ΟΗΕ.
· «Ένταξη» των λαθρομεταναστών, συμβάλλοντας στην αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών και στο κίνδυνο που βιώνουν οι πολίτες.
· Προσλήψεις «παρατηρητών για τα ανθρώπινα δικαιώματα» που θα τοποθετηθούν στα ελληνικά σύνορα, που υποσκελίζουν περαιτέρω την όποια ασφάλεια των συνόρων συμβάλλοντας στη διατρητότητά τους.
· Τα Σκόπια, συμβάλλοντας στο θράσος τους να σφετερίζονται την ιστορία της Μακεδονίας μας.
· Αμβλώσεις, ενώ δεν έχει ουδεμία τέτοια αρμοδιότητα, και δε μπορεί να πάρει καμία τέτοια εντολή βάσει των καταστατικών της συνθηκών.
Ο κ. Φράγκος σημειώνει πως βεβαίως στο Ευρωπαϊκό Προϋπολογισμό υπάρχουν πολύ χρήσιμες προβλέψεις, που όμως δεν μπορούν να ανατρέψουν το γεγονός ότι το σχέδιο Προϋπολογισμού πρέπει να επανασχεδιαστεί συνολικά υπέρ των συμφερόντων μας.

Shares