Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Έβρος γίνεται ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΟΧΥΡΟ: Ενισχύονται οι φράκτες, μήνυμα σε Τουρκία και δουλεμπόρους…

Τα μέτρα οχύρωσης στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο γίνονται κάθε μέρα που περνάει και πιο ισχυρά, πιο αποτελεσματικά. Άξιες συγχαρητηρίων είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς αποδεικνύουν κάθε μέρα τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας στο πλαίσιο ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, εντός και εκτός Ελλάδας.

Παραδίδουν μαθήματα στην Τουρκία κάθε μέρα, ότι το πιο αποτελεσματικό στρατιωτικά, είναι το να εκτελούνται οι διαταγές της πολιτικής ηγεσίας επειδή ο κόσμος είναι πραγματικά στοιχισμένος πίσω της και όχι επειδή υπάρχει ένας τύραννος, με την αρχαιοελληνική έννοια, που αν τολμήσεις και διαφωνήσεις με την επιθυμία του, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα… ή και τέλος.

Η Τουρκία θέλει δεν θέλει, θα κατανοήσει ότι σε αυτό το σημείο η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, το μέγεθος του οποίου, για δικό της καλό δεν θα πρέπει να επιχειρήσει να ελέγξει, διότι οι εκπλήξεις μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά οδυνηρές. Δεν το θέλουμε, ειλικρινά. Διότι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο χρήσιμη σύμμαχος της Ελλάδας. Άρα, χαλάλι το τσάμπα μάθημα…

Ποιος άλλος θα βοηθούσε τους Ευρωπαίους να αντιληφθούν πρακτικά τη σημασία των ελληνικών συνόρων για την ευρωπαϊκή ασφάλεια; Ποιος άλλος θα βοηθούσε τόσο αποτελεσματικά την ελληνική διπλωματία να της αναγνωριστεί παγκοσμίως, έστω και με τόση καθυστέρηση, ότι δεν κορόιδευε κανέναν όταν επί δεκαετίες φώναζε για τα της Τουρκία και κανείς δεν άκουγε; Και πολλά άλλα.

Στο εσωτερικό, ποιος άλλος θα βοηθούσε με τόση… ανιδιοτέλεια την ελληνική κοινωνία να αφυπνιστεί βίαια και να αντιληφθεί τον κίνδυνο, αντιδρώντας με ορθολογισμό, από τον οποίο είχαν πολλοί πάρει διαζύγιο και έλεγαν κάθε είδους παρανοϊκά και ιδεοληπτικά; Ποιος άλλος θα έστελνε στον διάβολο τόσο αποτελεσματικά τις ΜΚΟ/NGO των επιχειρηματιών και των εσωτερικών και διεθνών λαμογίων (όποιος θέλει ας το διαψεύσει), ώστε να μείνουν αυτές που πραγματικά δεν έχουν κρυφές ατζέντες αλλά ενδιαφέρονται να προσφέρουν υπηρεσίες στον άνθρωπο;

Γι’ αυτό, κρίμα που έκλεισαν λόγω κορονοϊού οι εκκλησίες. Διότι κανονικά θα έπρεπε ως πρώτη δουλειά στην ημέρα μας να περνάμε από την ενορία της γειτονιάς μας και να ανάβουμε μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Διότι ο καημένος βρίσκεται εμφανώς σε αποδρομή.

Όταν συνειδητοποιήσουμε πόσο θα μας λείψει, θα είναι πολύ αργά… Προς το παρόν, δείτε ψήγματα από το τιτάνιο έργο οργάνωσης του εδάφους των συνόρων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες στην επόμενη δημοσκόπηση θα περάσουν το 90% στο ποσοστό αποδοχής από την ελληνική κοινωνία. Κρατήστε τους στην καρδιά σας. Σκεφτείτε τους έστω μια φορά την ημέρα. Σεβαστείτε το “χακί” διότι κατάφερε να μείνει όρθιο μετά από μια δεκαετία αποδιοργάνωσης. Τους είμαστε όλοι ευγνώμονες.

defence-point.gr

Shares