Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Ο Ερντογάν επιστρέφει στον δρόμο των προκλήσεων: Για εμένα δεν υπάρχει πια κανείς Μητσοτάκης

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι άφησε πίσω του τη σιωπή των λίγων ωρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ

Σε νέα προσβλητική επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ όπου είχε δείξει μια εικόνα «καλού παιδιού» αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα ελληνοτουρκικά.

Αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπό του και επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι όταν ανοίγει το στόμα του απευθύνεται στο εσωτερικό κοινό της Τουρκίας, ο Ερντογάν είπε στους τούρκους δημοσιογράφους «για εμένα δεν υπάρχει πια κανείς με το όνομα Μητσοτάκης»«.

«Δεν θα έχω ποτέ συνάντηση μαζί του» πρόσθεσε ο Ερντογάν σε μια προσπάθεια να απαντήσει στην κριτική της αντιπολίτευσης της Τουρκίας για τις κωλοτούμπες του. «Εμείς πάμε με τους πολιτικούς που έχουν τιμή, που κρατάνε τον λόγο τους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Όπως μεταφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο Ερντογάν αναφέρθηκε και σε παράπονα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμφωνία της Τουρκίας όσον αφορά τα F16 από τις ΗΠΑ λέργοντας «δεν υπάρχει πια τέτοιο άτομο για μένα, με όποιον και αν συνομιλεί».

 

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares