Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο μεγαλόψυχος stalker του κόσμου, όπως όλα δείχνουν! Είμαι κομπλέ με τον αρραβώνα της Γιόχανσον γιατί θέλω το καλό της…

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο πιο μεγαλόψυχος stalker του κόσμου, όπως όλα δείχνουν! Είμαι κομπλέ με τον αρραβώνα της Γιόχανσον γιατί θέλω το καλό της...

«50 αποχρώσεις του Κριντζ» μπορεί να ονομαστεί από τώρα το μελλοντικό ντοκιμαντέρ για τη μίνι ψύχωση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τη σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία (ψύχωση) μας έχει ήδη δώσει το σκηνικό από γιαπωνέζικο θρίλερ που ήταν η μπλούζα του Τσακαλώτου, στην οποία είχε τον εαυτό του αγκαζέ με τη Σκάρλετ.

Παρότι κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεχάσουμε το υπέροχο αυτό σκηνικό υπουργικού stalking, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θεώρησε σωστό να μας το υπενθυμίσει κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας.

Η αφορμή γι’αυτό ήταν ο τρίτος αρραβώνας της ακούραστης Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει με τίποτε την πίστη της στους άντρες. Το καλό είναι πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το πήρε θετικά και δεν κάνει ζήλιες, παρά το κόλλημα που έχει φάει μαζί της.

Όπως είπε συγκεκριμένα:

«Ανακοινώθηκε ότι η Σκάρλετ Γιαχάνσεν έχει πάλι αρραβώνα, το λέω γιατί η αριστερά δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες και πάντα θέλουμε το καλό του άλλου!»

Δείτε το βίντεο:

Τσακαλώτος: Είμαι κομπλέ με τον αρραβώνα της Γιόχανσον γιατί θέλω το καλό της…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 22. Mai 2019

luben.tv

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares