Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Εχθρός είναι εντός των πυλών;…

Σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα, που απειλούμαστε από Τουρκία, που τα νούμερα της εγκληματικότητας δεν μειώνονται, που κανείς δε γνωρίζει πόσοι λαθροεισβολείς βρίσκονται στην Ελλάδα, και που θα έπρεπε πιο πολύ από ποτέ να βρισκόμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά όλοι οι Έλληνες, έρχεται η Κυβέρνηση και κυριολεκτικά δυναμιτίζει το κλίμα…

Ποδοσφαιρικές ομάδες, αδιάφορο ποιες, πίσω από τις οποίες κρύβονται μεγάλοι επιχειρηματίες, αδιάφορο ποιοι, με τεράστια οικονομικά συμφέροντα, και κάπου εκεί στη μέση, ένας Υπουργός. Ένας Υπουργός και μια κυβέρνηση, που αντί να νομοθετεί ορθώς, αντί να ενώνει τους Έλληνες, επιλέγει – με την άγνοιά του, με την όποια καλή ή κακή πρόθεσή του- να χωρίσει την Ελλάδα σε κόκκινους και μαύρους, σε βόρειους και νότιους , σε καλούς και κακούς!

Μια επιτροπή αποτελούμενη από μέλη που ο ίδιος επέλεξε, εκδίδει μια απόφαση με την οποία ο Υπουργός διαφωνεί, και για το λόγο αυτό φέρνει αυθημερόν τροπολογία για να αλλάξει το νόμο!!! Τελικά, ζούμε στη χώρα του παραλόγου! Ζούμε σε αυτή τη χώρα, που οι κυβερνώντες επιλέγουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, προκαλώντας τη να ασχοληθεί με τα ασήμαντα, να διχασθεί γι αυτά, να την παρασύρει σε «εκτός ύλης» θέματα.

Τα λάθη δε διορθώνονται με λάθη. Τα σκάνδαλα δεν αναιρούνται με σκάνδαλα! Η Ελλάδα δε σώζεται με διχασμό! Κι επιτέλους, η Βουλή Δεν είναι Θέατρο!

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares