Πέμπτη , 28 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο “δημοκράτης” Ερντογάν έριξε “μάυρο” σε τηλεοπτικό δίκτυο – Ποιος είναι ο λόγος

O Ερντογάν, δε φημίζεται για τα δημοκρατικά του ένστικτα… Λίγες ημέρες πριν τις μεταρρυθμίσεις που προαναγγέλλει ο Τούρκος πρόεδρος για ευρωπαϊκή πορεία και ελευθερία του λόγου, αποφάσισε να “κλείσει” για 5 ημέρες το Haber Turk, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της γείτονας χώρας.


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλί Μαχί Μπασαρίρ σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση για τις στενές σχέσεις που έχει με το Κατάρ και δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πουλήθηκαν στο Κατάρ.

Το παραπάνω περιστατικό ήταν ο λόγος που έκλεισε το κανάλι για πέντε ημέρες και δεν θα μπορεί να μεταδίδει το πρόγραμμα, θα υπάρχει μαύρο και μια κάρτα που θα αναφέρει την ποινή.

Η αντιπολίτευση μιλάει για εκφοβισμό και αναρωτιέται που είναι η περίφημη ευρωπαϊκή πορεία που τάζει ο Τούρκος πρόεδρος. Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την απόφαση και ότι «είναι σωστή και αποδόθηκε η δικαιοσύνη».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares