Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο “Χλαπάτσας” μιλά για τον φίλο του Ευριπιώτη: “Ο Κώστας ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου”…

Μαζί από το ξεκίνημά τους στον «Ανδροκλή και τα λιοντάρια του», μαζί και στην μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία τους στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» του ΑΝΤ1…

όπου ο Κώστας Ευριπιώτης υποδυόταν τον Γιώργο Βλάχο και ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ενσάρκωνε το γνωστό «Χλαπάτσα» της σειράς, οι δύο ηθοποιοί ήταν πρώτα και κύρια φίλοι και έπειτα συνάδελφοι. Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε σήμερα, την επομένη του θανάτου, του Κώστα Ευριπιώτη στην εκπομπή «Το Lifestyle φταίει» του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6.

«Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που έχει γράψει μέσα μου, ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου» είπε φορτισμένος ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στον «αέρα» της εκπομπής. «Αυτό που θυμάμαι πρώτα από όλα σε σχέση με εκείνον είναι πάντα η θετικότητά του, η χαρά για τη ζωή και για το επάγγελμα που διάλεξε να κάνει. Ανεξαρτήτως χρημάτων, ανεξαρτήτως καριέρας, λάτρευε αυτή τη δουλειά και την έκανε πάντα με μεγάλη χαρά και ποτέ δεν παραπονιόταν για αυτή» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. «Η δουλειά του ήταν κομμάτι της ζωής του, αλλά με ωραίο τρόπο. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος. Την αντιμετώπιζε με την ίδια ορμή από την αρχή σαν να ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά».

«Υπάρχουν άνθρωποι που η εικόνα τους λέει πάντα την αλήθεια, δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο Κώστας, ήταν -λέω ήταν και πεθαίνω- τέτοιος άνθρωπος, δεν μπορούσε να κρυφτεί και δεν είχε και λόγο να κρύβεται», πρόσθεσε ο ίδιος.

Άκου όλα όσα είπε πατώντας play εδώ:

news247.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares