Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Ο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ την ΒΡΟΜΙΚΗ επίθεση στον Βελόπουλο με μία συνέντευξη…

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…
Αποστομοτικός ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για τον ανήθικο πολιτικό πόλεμο που δέχεται η Ελληνική Λύση, για την επιλεκτική προβολή αποσπασμάτων του περιώνυμου βίντεο το οποίο χρησιμοποιούν με κάθε ευκαιρία οι πολιτικοί του αντίπαλοι, σε μία προσπάθεια να πληγεί η δημοτικότητα του κόμματός του το οποίο στις τελευταίες δημοσκοπήσεις άγγιξε το ποσοστό του 5,5%.

Στη συνέχεια,ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν διώκουν ποινικά τα υπόλοιπα προϊόντα που διαφημίζονται από πολύ γνωστές ιστοσελίδες και εφημερίδες ενημέρωσης όπως πχ το αυτοκίνητο πού προφυλάσσει από τον κορονοϊό! Δήλωσε επίσης την προτίμησή του να εργάζεται και απορεί πως κάποιοι πολιτικοί είναι άεργοι.

Καταληκτικά,έθεσε το εύλογο ερώτημα για παρέμβαση του εισαγγελέα για τα 100 εκατομμύρια του Γ. Βαρουφάκη και τα τεράστια δάνεια των υπολοίπων κομμάτων,ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τεράστιο λάθος της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μεταφέρει τους δέκα χιλιάδες “μετανάστες” που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου προς την ενδοχώρα.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/680998182641925/?t=6

Shares