Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Χάραρη το τσιράκι του Σβαμπ παρουσιάζει το χακάρισμα των ανθρώπων

Η DARPA εγκαινιάζει ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα που αναλύει τα προσυνείδητα εγκεφαλικά σήματα για να προσδιορίσει εάν κάποιος πιστεύει ότι κάτι είναι αλήθεια ή όχι, όπως ακριβώς προειδοποίησε ο ιστορικός Δρ. Yuval Noah Harari για την πειρατεία ανθρώπων στην ετήσια συνάντηση του WEF το 2020.

Υπό την προϋπόθεση της αναγνώρισης ατόμων που κινδυνεύουν από κατάθλιψη και αυτοκτονία, η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Defense (DARPA) ξεκίνησε το πρόγραμμα Neural Evidence Aggregation Tool (NEAT) , το οποίο εστιάζει στη «συγκέντρωση προσυνείδητων εγκεφαλικών σημάτων για να καθορίσει τι πιστεύει κάποιος ότι είναι αληθινό. .»

 

Σύμφωνα με τον ερευνητικό βραχίονα χρηματοδότησης του Πενταγώνου, «Το NEAT στοχεύει να αναπτύξει ένα νέο εργαλείο γνωστικής επιστήμης που εντοπίζει άτομα που κινδυνεύουν να αυτοκτονήσουν χρησιμοποιώντας προσυνείδητα εγκεφαλικά σήματα αντί να κάνουν ερωτήσεις και να περιμένουν συνειδητά φιλτραρισμένες απαντήσεις ».

Ενώ η ψυχική υγεία των στρατιωτών είναι ένα σοβαρό ζήτημα για το Υπουργείο Άμυνας, οι εφαρμογές που προέρχονται από το πρόγραμμα NEAT έχουν την πολύ πραγματική δυνατότητα να δώσουν σε κυβερνήσεις και εταιρείες τη δυνατότητα να χακάρουν ανθρώπινα όντα σε προσυνείδητο επίπεδο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares