Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Μπόρις Τζόνσον υπόσχεται νέα μέτρα υπέρ του «σκληρά εργαζόμενου βρετανικού λαού»

Ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τους υπουργούς του και “να συνεχίσει τη δουλειά”, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργό μετά τη νίκη του στη χθεσινή ψηφοφορία για την πρόταση μομφής.

“Αυτή είναι μία κυβέρνηση που φέρνει αποτελέσματα στα θέματα που απασχολούν περισσότερο τους ανθρώπους αυτής της χώρας”, ανέφερε ο Μπόρις Τζόνσον μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το γραφείο του πριν τη συνάντησή του με τους υπουργούς.

“Είμαστε στο πλευρό του σκληρά εργαζόμενου βρετανικού λαού και θα συνεχίσουμε τη δουλειά”, πρόσθετε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του, ο Βρετανός πρωθυπουργός στη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης θα παρουσιάσει το όραμά του για τις επόμενες εβδομάδες, περιλαμβανομένων μέτρων για τη μείωση του κόστους της φροντίδας των παιδιών και προκειμένου να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν δικό τους σπίτι.

Ο Τζόνσον κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας την πρόταση μομφής με 211 ψήφους – έναντι 148 που ψήφισαν εναντίον του -, αρκετές ώστε να αποφύγει να αναγκαστεί να παραιτηθεί αμέσως. Ωστόσο είναι αντιμέτωπος με πολλούς περισσότερους δυσαρεστημένους βουλευτές στο κόμμα του απ’ όσους ανέμενε, γεγονός που φαίνεται να αποδυναμώνει την εξουσία του και να τον αναγκάζει να δώσει μάχη για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους όπως και αυτή των πολιτών.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares