Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Μπιλ Γκέιτς ξαναχτυπά: Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ποιο είναι το επάγγελμα του μέλλοντος που μπορεί να κάνει πλούσιους πολλούς ανθρώπους


Ο Μπιλ Γκέιτς, που είναι ένας εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, αποκάλυψε ποιο είναι το επάγγελμα του μέλλοντος που μπορεί να κάνει πλούσιους πολλούς ανθρώπους.

Ο ιδρυτής της Microsoft υποστήριξε πως πρόκειται για επαγγέλματα που σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που ο Μπιλ Γκέιτς έχει τονίσει ότι το θέμα που πρέπει να απασχολεί πλέον την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή, γιατί αυτά που έρχονται με την καταστροφή του κλίματος, δεν μπορούμε να τα διανοηθούμε.

 

Ο Αμερικάνος μεγιστάνας, τονίζει πως όσοι ασχοληθούν με την κλιματική αλλαγή και προχωρήσουν σε σημαντικές ανακαλύψει σε αυτόν τον τομέα μπορεί μέσα σε λίγο καιρό να απολαύσουν κέρδη που θα ξεπεράσουν εκείνα της Tesla και της Microsoft.

Το επάγγελμα έχει άμεση σχέση με την «κλιματική τεχνολογία», δηλαδή προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τον άνθρωπο, χωρίς ωστόσο να δολοφονούν το περιβάλλον.

Ανάλογα προϊόντα και υπηρεσίες είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι καινοτομίες στις μπαταρίες, οι κινητήρες υδρογόνου και πολλά άλλα τα οποία με μια σωστή επένδυση από μια start up εταιρία μπορεί να την απογειώσουν.

 

Ο Μπιλ Γκέιτς τόνισε πως υπάρχει ρίσκο για μια τέτοια νέα επένδυση στον συγκεκριμένο χώρο. «Όμως στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν οκτώ Teslas, δέκα Teslas. Θα υπάρχουν εταιρείες τύπου Microsoft, Google, Amazon που θα βγουν από αυτόν τον χώρο και θα αποφέρουν τεράστια κέρδη. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι η Tesla για παράδειγμα να απογειώσει τη μετοχή της κατά 2.000%, τα πρώτα 16 χρόνια, δεν έφερνε κέρδη», είπε ο κ. Γκέιτς.

«Η τεχνολογία του κλίματος δεν είναι ένας εύκολος τομέας. Είναι ένας επικίνδυνος τομέας αλλά όσοι αντέξουν μέχρι το τέλος δεν θα πιστεύουν τα κέρδη που θα έχουν αποκομίσει», πρόσθεσε.

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares